Ajankohtaista

Skoopin syyskokous 30.10.

Syyskokous esityslista. Kokous pidetään heti Skoopin syyskoulutuksen jälkeen.

Paikka: Allergiatalo, Paciuksenkatu 19, Helsinki.

Seuraava EUSUHM-kongressi 11.-13.9.2019

We are very proud to announce the twentieth (!) Eusuhm Congress, which will be held in the city of Rotterdam in the Netherlands on September 11th – 13th 2019.

The main theme is ‘Changing contexts. Influencing youth and their surroundings.’ We are working on inspiring keynotes and a dynamic programme.

On behalf of Mascha Kamphuis, President of the Dutch Association AJN,  and the Dutch organizing committee I would like to ask you to share the attached flyer with your network.

We are looking forward to meeting you all in Rotterdam.

With kind regards,

Henrique Sachse-Bonhof
President of Eusuhm

EUSUHM2019

Puheenjohtajan tervehdys

Maaliskuu 2018

 

Hyvät Skoopin jäsenet

Skoopin kevätkoulutus järjestetään maanantaina 23.4.2018 Helsingissä otsikolla ”Pulmia perheessä”. Päivän aikana pohdimme, mitä perheenjäsenen sairaus, vaikea ongelma tai ahdistavan salaisuuden piilottaminen voi vaikuttaa koko perheeseen. Pyrimme tarkastelemaan aihetta sekä lasten/nuorten että perheen aikuisten näkökulmasta. Koulutustilaisuutemme tarjoaa opiskeluhuollon toimintaympäristöön näkemystä ja keinoja perheen ongelmien havaitsemiseen sekä tietoa apua tuovista toimintatavoista.

Koulutuspäivän päätteeksi pidämme Skooppi ry:n kevätkokouksen, johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen sääntömuutosta.

Olemme Skoopissa siirtymässä sähköiseen tiedottamiseen. Tähän saakka jäsenet ovat saaneet kahdesti vuodessa kirjeen, jossa on koulutuskutsun lisäksi ollut lyhyt puheenjohtajan tervehdys. Myös jäsenmaksulomakkeet on lähetetty kirjeitse. Nyt olemme siirtymässä sähköpostitse tapahtuvaan yhteydenpitoon. Jo tämä kirje tavoittaa osan jäsenistämme sähköpostitse, osan vielä kirjeitse. Mikäli olet saanut kirjeen, on se merkki siitä, että Skoopilla ei ole tiedossa sähköpostiosoitettasi. Voisitko siinä tapauksessa ystävällisesti ilmoittaa sähköpostiosoitteesi mahdollisimman pian osoitteeseen , niin jatkossa tulet saamaan tiedotteemme sähköpostiisi. Edellä mainitun Skoopin sähköpostiosoitteen välityksellä voit muissakin mahdollisissa asioissa olla yhteydessä yhdistykseen.

Olemme luomassa myös Facebook-tiliä, jonka kautta pystymme entistä paremmin tavoittamaan jäsenemme ja kaikki aihepiiristämme kiinnostuneet. Olethan käynyt katsomassa myös uusitut nettisivumme www.skooppi.fi.

Tervetuloa kevätkoulutukseemme! Levitäthän tietoa koulutuspäivästä myös työyhteisössäsi.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen

Hannele Kallio, Skoopin puheenjohtaja